MAKE AN APPOINTMENT

Welkom...

 

Wij nodigen je graag uit om met ons op zoek te gaan naar de perfecte bruidsjurk. 
 

Voor een 1e  oriëntatie afspraak reserveren wij 90-120 min.  Wij staan dan volledig tot je beschikking met een persoonlijk advies. Wij vragen je niet meer dan 4 personen mee te nemen. Wil je er toch meer mee bel of mail ons dan even. 

 

Ben je al een keer geweest en kon je toen nog niet meteen beslissen en wil je 2e afspraak maken dan kan dat ook gewoon met de online agenda. We trekken hiervoor 60 min uit. Vermeld je vip nummer wat bij je 1e afspraak hebt meekregen even bij de opmerkingen. 

 

Als je je afspraak hebt geboekt ontvang je een email met een bevestiging van je afspraak. Heb je deze niet ontvangen dan is er iets mis gegaan en sta je niet in onze agenda. 

Laat het ons dan weten als het niet online lukt. 

 

I do I do  garandeert persoonlijke aandacht. Wij hebben een vast aantal afspraak mogelijkheden per dag. Als het je niet lukt om naar je afspraak te komen, laat het ons dan alsjeblieft 48 uur van te voren weten!


Budgetindicatie


I do I do heeft jurken vanaf €1.500.- tot ca. €7.000,-
Om je beter te kunnen adviseren vragen wij je daarom een indicatie van je budget te geven.

CWB erkend

Afpassen bij coupeuse 

 

Je trouwoutfit is bij ons binnen gekomen en het is tijd voor de 1e pas. Deze afspraak duurt 45 min en onze coupeuse gaat de jurk inspelden om hem later te vermaken. 

Belangrijk is dat je je schoenen en lingerie al hebt of tijdens de 1e  pas uitzoekt bij ons uitzoekt. Onze coupeuses weten precies welke lingerie het beste past onder je jurk. Ook is dit het moment om te kijken naar een mooi haaraccessoir , oorbellen en een lekker vestje of stola  voor de avond. 

Onze stylistes zijn altijd in huis om je te adviseren om je outfit helemaal af te stylen. 

 

Na de 1e pas plan je met de coupeuse je 2e pas in, deze afspraak duurt 30 min. Is de jurk helemaal naar je zin, dan wordt alles nog even mooi opgestreken en ingepakt.  En kan je je jurk meenemen.

 

Afspraken bij coupeuses kunnen ivm de planning niet online gemaakt worden. Je kunt ons hierover mailen naar info@idoido.nl of even bellen. 

Vragen?


Voor vragen en advies staan wij natuurlijk graag voor je klaar. Als het erg druk is kan het zijn dat wij niet altijd instaat de telefoon op te nemen. Heb je een vraag, stuur ons dan een mail. Wij doen ons best deze dezelfde dag nog te beantwoorden. Wij verheugen ons op je komst.
 

Openingstijden


dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 18.00 uur
Wij hebben geen koopavond 


I do! I do! is een door CBW erkende winkel. Wij hanteren de CBW voorwaarden die van toepassing zijn op Bruidsmode en maatwerk. Je kunt hier de voorwaarden lezen.